Pourquoi choisir Evercar ?

Omdat wij uw aankoop zo aangenaam mogelijk willen maken door u aan te bieden wat u zoekt: een ruime keuze, een goede prijs, een snelle levering, een kwaliteitsgarantie en neutraal advies.

Er bestaat een echt lastenboek dat moet worden nageleefd opdat een wagen in aanmerking kan komen voor de EVERCAR-selectie. Dankzij EVERCAR kunt u in vertrouwen uw tweedehands wagen kiezen. Dat is ons engagement.

Doe een goede zaak en maak een afspraak bij EVERCAR!

EVERCAR vormt het alternatief bij uitstek voor een intelligente koper die op zoek is naar een recente tweedehands wagen.

Een strenge selectie: gecertificeerde leeftijd en kilometerstand.

Bij EVERCAR kunt u onmogelijk een kat in een zak kopen. U hebt zekerheid qua ouderdom en kilometerstand van de wagen.

Car-Pass: historiek van de wagen

Dankzij Car-Pass bent u zeker dat de opgegeven kilometerstand echt overeenstemt met de werkelijk afgelegde kilometers. U vindt alle informatie over de Car-Pass op www.car-pass.be.

Volledig nazicht van de wagen

Elk voertuig ondergaat verschillende kwaliteitscontroles. Visueel, elektrisch, elektronisch en mechanisch, alles is volledig herzien. Bovendien ontvangt elk voertuig een volledig onderhoud vóór de levering.

1 jaar garantie

Elk voertuig is gedekt door een volledige garantie voor één jaar (of 20.000 km) op onderdelen en werk.

Gratis testrit

Om zeker te zijn van uw keuze kunt u voor dat u beslist om deze wagen te kopen een testrit maken met uw toekomstige wagen. Gratis!

Performante dienst-na-verkoop

Gedurende de volledige levensduur van het voertuig kunt u een beroep doen op onze garage voor de opvolging van het voertuig en hierbij worden de normen van de constructeur nauwgezet nageleefd.

Een overname voor de beste prijs

U hebt beslist om een nieuwe wagen te kopen, maar u weet nog niet
wat u gaat doen met uw huidig voertuig? Vraag ons dan om een overnamebod te doen. U zult niet ontgoocheld zijn!

OTOCYCLES Meer weten ROADSTERBAG Meer weten